Mondj egy dalt, azokért…

Üdv Mindenki!

Az idei év árvízei, a vörösiszap katasztrófa mind megmozdították a jóérzésű emberek lelkét, és nagyon sok adományt, felajánlást tettek a károk enyhítésére. Több száz millió forint volt a felajánlott anyagi és természetbeni segítség, önként, együttérzésből képes volt erre egy egész ország. Köszönet érte!
De most arra gondoltunk, hogy itt az idő és köszönetet mondunk azoknak, akik hivatásból, a munkájuk révén segítettek, sokszor erőn felül dolgoztak, hogy ne szakadjon át a gát, ne vigye el egy élet munkáját a rohanó folyó. Vagy akik az egészségüket nem kímélve gázoltak a vörös áradatban, hogy mentsék aki és ami még menthető.
Tűzoltók, polgári védelmisek, katasztrófavédelmi szakemberek, katonák, rendőrök áldozatos munkája, hogy ha lassan is, minden helyreáll, és az élet újra szárba szökken a lepusztult tájon, elmosott falvakban, városokban.
A Vadvirág Táncház, és A Tűz’S Víz zenekar egy ország nevében mond köszönetet 2010. december 7-én mindenkinek aki ott volt, és tette, amit tennie kellett. Segített. Hivatásból.

Mindenkit szeretettel várunk! A belépés ingyenes!

tzsv on 2010 november 23 kedd - 02:38:30 |