Tartozásrendező beszámolók

Üdv Mindenki!

Tartozom. Két beszámolóval és egy köszönetnyilvánitással! Az első még október 28-ról szól. A “Pakesz” debütálása a BigBikeban a körülményekhez képest fantasztikusan sikerült. Kicsi hely, hangos zene, hatalmas tömeg, néhány hordó sör, részben a fejekbe szállva, részben a padlóra öntve; ezek a rövid ismérvek.

A Vasmacska zenekar frenetikus produkciója közben már felizzott a hangulat, ami aztán egész este kitartott. A képek a galériában magukért beszélnek!

A másik ügy pedig a december 7. Ezt a bulit még sokáig fogják emlegetni. Fergeteges hangulat, igazi mondanivaló, ünneplés, eszméletlen jó helyszín, profi hangosítás (Köszi Zsiga!), rengeteg ember, hivatásos és civil egyaránt. Azt hiszem méltóképpen mondtunk köszönetet együtt azokanak, akik válaszott hivatásuk szerint dolgoztak, sokszor erőn felül azért, hogy a katasztrófasújtotta területek áldozatai a lehető legrövidebb idő alatt újra a megszokott életüket élhessék. Köszönet a Vadvirág Táncháznak a színvonalas helyszínért és kiszolgálásért!

És persze mindenkinek aki ott volt!

tzsv on 2010 december 15 szerda