15 perc hírnév mindenkinek jár…

„1999 december 15-én hajnalban lángok csaptak fel a Budapest Sportcsarnok küzdőterén. A karácsonyi vásárban égve felejtett gyertyának köszönhető tüzet órákon át oltották a tűzoltók, míg végre sikerült megfékezni a lángokat, ám az épület szerkezete olyan sérüléseket szenvedett el, hogy az újjáépítés nem volt lehetséges. A helyén épült Budapest Sportarénát 2003-ban adták át.”

A régi BS bulikra a tűzoltókból álló zseniális Tűz’S Víz zenekar klippjével emélkezünk. Ha pedig szívesen nosztalgiázna, de már nem emlékszik, mikor és milyen bulikon járt, a BS emlékoldalán keresgélhet.”

Előzmények a Index.hu-n! És nagy köszönet érte!

tzsv on 2014 december 16 kedd - 10:25:35

Ujjé a Ligetben…

Szervusztok mindenki!

Köszönjük a 15-e estét nektek és a Backstage Pub legénységének. Ismét egy remek hangulatú koncert után ocsúdunk fel, mi remekül éreztük magunkat.
Reményeink szerint rövidesen képi anyaggal is örvendeztethetünk benneteket, nagyérdemű.
Épphogy csak visszaértünk a főhadiszállásra, jön a következő riasztás. Április 26-án fényes nappal az Úr ege alatt találkozhat velünk, aki eljön a Városligetbe, ugyanis mi zárjuk 17 órától a már megszokott jamboree-t a tűzoltóréten.

Bővebb info az OKF holapján, itt a link!

Üdw, TZSV HQ

 

tzsv on 2014 április 08 kedd - 10:28:47

Fire and roll Recycling…

Tisztelt őrülten rajongó tábor!

A tavaszi koncertgörgeteg első állomása a Backstage Pub. Az idei tanév utolsó klubbulijára jöhettek el, érezhetitek jól magatokat, már ismerős helyszínen, kellemes környezetben, remek időben, barátságos árakon. Hallgassátok meg, milyen a zenei újrahasznosítás tűzoltó rockzenekar módra.

Bentvagy: 500 pénz

Letölt, nyomtat, plakátol, ugrál!

TZSV HQ

tzsv on 2014 április 03 csütörtök - 19:36:27

Legyen mondjuk a szombat…

Rakkendoll Népek!

Na kérem,  egy remek lehetőség adódik most mindenkinek, aki folyamatosan a hétvégi koncertet várja tőlünk. Meghívott minket a DonDino, hogy csináljunk egy közös bulit, amit mi örömmel el is fogadtunk.
Tehát:
2014. február 22-én 20:00-tól A KékYuk-ban
DonDino
Bentvagy: 1000 HUF, de teljes egészében LEFOGYASZHATÓ!!!
tszv on 2014 február 07 péntek - 08:33:16

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

És ahogy ígértük, közzétesszük a mindenki Karácsonyfája alá a negyvenedik koncertet annak összes bájával, hangulatával rontásaival, hibáival. Vegyétek, egyétek, osszátok, gyertek el legközelebb is!

Köszönjük szépen a bulit, igazán jól éreztük magunkat, azt kell mondanunk, az új hely remek, reméljük, ti is hasonlóképp vélekedtek.
Köszönjük a Backstagenak, a fotózást Freemannek, Jóri Andrisnak!
Láttuk, sokan saját géppel, telefonnal készítettetek képet, igen kíváncsiak lennénk, hogy sikerültek. Ha úgy gondoljátok, megosztjátok velünk, küldfénypost ide: tuz.s.viz@gmail.com

Freeman képeit itt láthatjátok!

Lengyel P. László képeit meg itt!

Köszi!!!

TZSV HQ

tzsv on 2013 december 22 vasárnap - 03:18:10

Tényleg 40 – avagy legyen kerek szám…

Tisztelt őrjöngő tömeg!
Megérkezett a plakát! Innen letölthetitek, sokszorosíthatjátok, kitehetitek laktanyában, munkahelyen (természetesen elöljáró, főnök engedélyével), hívhattok ismerősöket és egy szűk hónap múlva csápolás, ugrálás, tombolás indul!
A már hagyományosnak mondható decemberi koncertünkön új felállásban, új helyszínen játszunk. Gyertek, érezzétek jól magatokat ezen a barátságos, magas színvonalú, egyéb rendezvényein sztárokat felvonultató helyen.
Üdw, TZSV HQ
Még info:
tzsv on 2013 november 12 kedd - 07:02:34

KÉKLÁMPÁSOK NAPJA – MÁSKÉNT MINT A HÍREKBEN

Rendőrök, tűzoltók, mentősök – a mindennapi hősök, akikkel legtöbbször a híradásokban találkozunk. De a munkájuknak a mentés mellett a megelőzés is része. Most erről az oldalukról mutatkoznak be nekünk.

Az „Őrizd a Lángot Alapítvány” hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Városi Kéklámpások Napját augusztus 30-án, Orosházán, a Malom tónál (Liget utca mögötti füves terület). A rendőrség, tűzoltóság, mentők és katasztrófavédelem munkatársai jövő pénteken 14 órától várják az érdeklődőket a prevenciós munkára helyezve a hangsúlyt. – A mai híréhes világban csak a bűnüldözési, kármentési, életmentési eseményekről számolnak be. Szeretnénk most a megelőző tevékenységet előtérbe helyezni, hiszen ez az egyik legnagyobb szelete a munkánknak – tudtuk meg a szervezőktől.A szakmai bemutatók, előadások mellett a legkisebbeket gyermekprogram, kézműves sátor, ugrálóvár várja. Az egészségügyben dolgozók is képviseltetik magukat, és lesznek vetélkedők értékes nyereményekkel.

Az izgalmas délután után a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ tanáraiból összeállt zenekar, a Tűz’S Víz ad élő koncertet. A Városi Kéklámpások Napja 14 órakor kezdődik és a tervek szerint este 9-ig tart.

Forrás: oroscafe.hu
tzsv on 2013 augusztus 1 csütörtök - 03:56:25

Egy tagadás, egy Hej!!!(RE)állítás…

– Na, Béláim, hogy állunk?
– Majdnem kész minden.
– Pilismarót?
– Az már kész, sőt szinte új.
– Hol van még gáz?
– Szigetmonostoron belvíz lett az árvízből, még szivattyúzunk.
– És a zemberek visszaköltöztek már?
– Már majdnem mindenki, még 11-en várnak itt a buszra, egyébként mindenki otthon van már.
– Szúnyogok?
– Itt vannak, kikeltek! Többen mint kéne, de ezt is megoldjuk. Egy fújást?
– Nem köszi. De akkor is hiányérzetem van, nem felejtettünk el valamit?
– Volt még valami szerintem is, de csak arra emlékszem, hogy elvitte a víz!
– Megvan! A Tűz’S Víz koncert, az még nem lett bepótolva!
– Addig nem lehet vége a HEJ!-(RE)ÁLLÍTÁS-nak, amíg nincs mindenki kárpótolva!
– Ok, hívom őket, várj csak, kicsörög…

REcycling helyett helyREállítás!

Szóval ez a helyzet, ígéretet tettünk, bepótoljuk. Aki legény, esetleg leány volt a gáton, azokat most jól megünnepeljük.
És azt, hogy mindenki megtette a maga dolgát. Rendőr, tűzoltó, pévés(tűzoltó!),katona, TEK-es és valahány név a szolgálati naptárban, éjt nappallá téve dolgozott,hogy védje, mentse a menthetőt. Most HEJ!(RE)ÁLLÍTUNK, 2013. július 18-án, a Vadvirágban fél nyóctól, hogy a „kicsik” is hazaérjenek az esti mesére. Adri, a Vadvirág háziasszonya felajánlotta, hogy ákcijós lesz a sör meg a vodkanarancs emígy kifejezvén, hogy Ő is büszke rátok! Anyavirág már csak ilyen.
Gyertek, ott lesztek, jó lesz!

TZSV HQ.

tzsv on 2013 július 4 csütörtök – 00:31:00

Tűzoltó nap a Városligetben

Rengeteg érdeklődőt vonzott a harmadik Rendőr és Tűzoltónap, amelynek ezúttal is a Városliget adott otthont. A rendezvényre kilátogatók megtekinthették a két szervezet gépjárműveinek felvonulását, majd ki-ki érdeklődése szerint betekinthetett a rendőrök és a katasztrófavédelem munkájába, hiszen az egésznapos majálison számos bemutató várt felnőttet és gyereket egyaránt.

A színes programban szerepelt gyermekműsor, valamint a fővárosi tűzoltók mentési bemutatója, amelynek nézői láthatták, miként is zajlik a roncsvágás, amelyben kereső kutyák és mentősök is részt vesznek, de aki könnyedebb programra vágyott, az megnézhette a mazsorettek produkcióját, majd meghallgathatta a Flórián Band műsorát. A számtalan helyszín egyike volt a játéksziget, ahol kicsik és nagyok egyaránt szórakozhattak, de közelről meg lehetett nézni a BM Heros Zrt. által kiállított tűzoltó gépjárműveket és a tűzoltók védőfelszereléseit is. Volt még tálcatűzoltás, az erre felállított fóliasátorban pedig ki lehetett próbálni, milyen nehéz is tájékozódni a füstben. Az egészen kicsik felülhettek és körbeutazhatták a ligetet tűzoltóautón, és mindezt meg is örökíthették fotón, akár tűzoltó védőruhában is. A kalandváron különleges alpintechnikai bemutató zajlott, majd a tűzoltószínpadon a Napvirág zenekar szórakoztatta a gyerekeket. Volt a nap folyamán honvédségi tűzszerész bemutató, de bűvészműsort is megtekinthettek az érdeklődők. Délután az Apacuka zenekar adott műsort a gyerekeknek, az egésznapos programot pedig a Tűz’S Víz zenekar koncertje zárta. (forrás:OKF)

Köszönet mindenkinek aki ott volt!!!

tzsv on 2013 május 15 szerda - 08:05:38

5 éves az első Tűz’S Víz koncert

5 éves a deszka alattunk.
Te mit kaptál, amikor ötéves lettél?

„Húzós egeret?
Vonatot és síneket?
Kék építő-köveket?”
netán tűzoltószekeret? 🙂

A Tűz’S Víz majdnem napra pontosan 5 évvel ezelőtt adta az első koncertjét a „világot sejtető deszkákon”. Ha kerek évszámhoz ér az emberek zenekara, kicsit megáll számot vetni. Ilyenkor összeveti, mi volt a jó és mi a kevésbé. A szárnypróbálgatások, a sok billegés, tántorgás, meg-megingás mellett jó pár (38!) koncert, sok-sok gyakorlás, próba váltakozása jellemzett minket a kezdetek óta. Volt viszont két dolog, ami mindig velünk volt az elmúlt 5 kerek, hosszú, de gyorsan elrohanó évben. Az egyik a „nemfeladás” volt, a másik pedig Ti ott lent a színpad előtt. Szerencsére, ahogy egyre többet gyakoroltunk, úgy nőtt a koncertek száma is, de legfőképp, úgy lettek egyre többen kíváncsiak ránk. Mára elmondhatjuk, hogy nem csak a „szűk családi körben”, hanem a népesebb „civil” lakosság körében is egyre többen jönnek el a koncertjeinkre, kattintanak ránk a világhálón.
Ebből az alkalomból szeretnénk benneteket meghívni egy koncertre, ahol torta, gyertyák és legó helyett a megszokott jó hangulat és tűzoltó rakenroll lesz ismét a főszerepben!

„Megrendelem jóelőre
a virágot a mezőre,
tél után a lomb-nyílást,
betegségre gyógyulást.”

Köszönjük nektek az elmúlt 5 szép évet, köszönjük, hogy velünk voltatok. Reméljük, lesz még párszor ennyi és Ti is csak többen lesztek!

tzsv on 2013 február 14 csütörtök - 16:34:55