KÉKLÁMPÁSOK NAPJA – MÁSKÉNT MINT A HÍREKBEN

Rendőrök, tűzoltók, mentősök – a mindennapi hősök, akikkel legtöbbször a híradásokban találkozunk. De a munkájuknak a mentés mellett a megelőzés is része. Most erről az oldalukról mutatkoznak be nekünk.

Az „Őrizd a Lángot Alapítvány” hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Városi Kéklámpások Napját augusztus 30-án, Orosházán, a Malom tónál (Liget utca mögötti füves terület). A rendőrség, tűzoltóság, mentők és katasztrófavédelem munkatársai jövő pénteken 14 órától várják az érdeklődőket a prevenciós munkára helyezve a hangsúlyt. – A mai híréhes világban csak a bűnüldözési, kármentési, életmentési eseményekről számolnak be. Szeretnénk most a megelőző tevékenységet előtérbe helyezni, hiszen ez az egyik legnagyobb szelete a munkánknak – tudtuk meg a szervezőktől.A szakmai bemutatók, előadások mellett a legkisebbeket gyermekprogram, kézműves sátor, ugrálóvár várja. Az egészségügyben dolgozók is képviseltetik magukat, és lesznek vetélkedők értékes nyereményekkel.

Az izgalmas délután után a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ tanáraiból összeállt zenekar, a Tűz’S Víz ad élő koncertet. A Városi Kéklámpások Napja 14 órakor kezdődik és a tervek szerint este 9-ig tart.

Forrás: oroscafe.hu
tzsv on 2013 augusztus 1 csütörtök - 03:56:25