5 éves az első Tűz’S Víz koncert

5 éves a deszka alattunk.
Te mit kaptál, amikor ötéves lettél?

„Húzós egeret?
Vonatot és síneket?
Kék építő-köveket?”
netán tűzoltószekeret? 🙂

A Tűz’S Víz majdnem napra pontosan 5 évvel ezelőtt adta az első koncertjét a „világot sejtető deszkákon”. Ha kerek évszámhoz ér az emberek zenekara, kicsit megáll számot vetni. Ilyenkor összeveti, mi volt a jó és mi a kevésbé. A szárnypróbálgatások, a sok billegés, tántorgás, meg-megingás mellett jó pár (38!) koncert, sok-sok gyakorlás, próba váltakozása jellemzett minket a kezdetek óta. Volt viszont két dolog, ami mindig velünk volt az elmúlt 5 kerek, hosszú, de gyorsan elrohanó évben. Az egyik a „nemfeladás” volt, a másik pedig Ti ott lent a színpad előtt. Szerencsére, ahogy egyre többet gyakoroltunk, úgy nőtt a koncertek száma is, de legfőképp, úgy lettek egyre többen kíváncsiak ránk. Mára elmondhatjuk, hogy nem csak a „szűk családi körben”, hanem a népesebb „civil” lakosság körében is egyre többen jönnek el a koncertjeinkre, kattintanak ránk a világhálón.
Ebből az alkalomból szeretnénk benneteket meghívni egy koncertre, ahol torta, gyertyák és legó helyett a megszokott jó hangulat és tűzoltó rakenroll lesz ismét a főszerepben!

„Megrendelem jóelőre
a virágot a mezőre,
tél után a lomb-nyílást,
betegségre gyógyulást.”

Köszönjük nektek az elmúlt 5 szép évet, köszönjük, hogy velünk voltatok. Reméljük, lesz még párszor ennyi és Ti is csak többen lesztek!

tzsv on 2013 február 14 csütörtök - 16:34:55